Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός – Κατασκευή – Υποστήριξη

Κατασκευή ιστοσελίδας και προώθηση στο διαδίκτυο για άμεση και αποτελεσματική προβολή της επιχείρισης σας. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της υλοποίησης μιας ιστοσελίδας, από την κατοχύρωση του ονόματος της, τη σχεδίαση και κατασκευή της, τη φιλοξενία της στους πιο αξιόπιστους web servers και τέλος την αποτελεσματική προώθηση της στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης. Οι νέοι άνθρωποι που αποτελούν τη δημιουργική ομάδα της Digital Planet, δημιουργούν εντυπωσιακές, αισθητικά άρτιες ιστοσελίδες, έχοντας πάντα κατά νου τους αναγνώστες της ιστοσελίδας, τους στόχους της, την εμπορική της αξία, αλλά και τις ανάγκες προσβασιμότητας σε αυτή.

Κατασκευή e-shop

Κατασκευάζουμε και υποστηρίζουμε εκατοντάδες e-shop. Έχουμε επικεντρωθεί στο να κάνουμε το site να φορτώνει γρήγορα τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους διαχειριστές του.

Εύκολο & Γρήγορο Checkout

Η διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς (checkout) είναι σημαντικό να είναι εύκολη και γρήγορη. Το checkout μας υποστηρίζει guest checkout (αγορά ως επισκέπτης), χρέωση καρτών χωρίς redirection στην τράπεζα, και πολλές άλλες ευκολίες.

Ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Έχoυμε την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξουμε οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στο e-shop σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε στο 100%.

Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

Η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO) όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται από τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization, αφορά στις ενέργειες που κάνουν μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop να κατατάσσεται ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, κ.ά.).

Η Google θέλει να βγάζει ψηλά τα “καλά site”. Εστιάζουμε στο να κάνουμε ένα πραγματικά καλό site που θα θέλει η Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης να το βγάλουν ψηλά. Αναπτύξαμε και χρησιμοποιούμε τα εργαλεία SEO που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτός ο δρόμος είναι πιο χρονοβόρος και επίπονος και απαιτεί δουλειά και από τη μεριά του ιδιοκτήτη του site, καθώς εμπεριέχει την αναβάθμιση συνολικά της επιχείρησης. Οδηγεί όμως σε πολλαπλά οφέλη, όχι μόνο SEO.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Όταν φτιάχνεις ένα site ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά θα θες να το εξελίξεις προσθέτοντας νέες λειτουργίες, αλλά και να το προσαρμόσεις με βάση νέες ιδέες που θα προκύψουν και από τα μηνύματα που παίρνεις από την αγορά. Τα πιο πετυχημένα online project είναι αυτά που καταφέρνουν να είναι ευέλικτα και να προσαρμόζονται γρήγορα.

Οι πελάτες μας μιλούν απευθείας με τον designer ή τον προγραμματιστή και λαμβάνουν στοχευμένες και σωστές συμβουλές. Μπορείτε να ζητήσετε εκτίμηση κόστους για εργασίες που θα θέλατε να εκτελέσουμε ακόμα και σε site σας που δεν έχουμε φτιάξει εμείς, αρκεί να είναι σε τεχνολογίες που γνωρίζουμε. Οι χρεώσεις είναι ξεκάθαρες, χωρίς συμβόλαια που δεσμεύουν.